choklad för 39 kr?

träffade frida runt halv två, vi åkte in till stan och köpte biljetter till bion som gick 20.40. det var "my best friends girl".. sen åkte vi hem till frida igen, satt vid datan ett tag.. vidare in till stan där vi tittade lite i affärer, åt på pizza hut och fikade på bellman, ett mysigt cafe, och deras varmachoklad var enormt god. dessvärre kostade den 39 spänn..?  men vi hade all tid i världen och göra vad som helst, men ingenting fanns att göra. vi satte oss i trappan på sergel bion och pratade. bion var bra, iaf en bra handling. sen drog vi hem till frida, satt vid datan och läste horoskop. sen var klockan mycket och vi gick och la oss. planerna var att vi skulle upp klockan nio, men det blev halv elva, vi åt frukost och sen åkte jag hem. och nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan åka och hämta rebecca och sen åka till märsta.


  


nyår

vad ska alla göra på nyår? jag och rebecca försöker planera lite men det går väl inte bra kan jag säga. får se vad vi gör och vilka vi är med....

bästis


det här är min nya bästis, så skön. jag döör!

har lovat mamma i en timma nu att vi ska titta på film, bäst att jag håller löftet.

ALLTID!


Rebecca, Matilda, Josefine och Ida- Idol final


nytt blod

för ett litet tag sen kom jag hem från stockholm. det var kaos i alla affärer och man fick trängas för att komma fram, speciellt på gina. kläder låg slängda på golvet, folk stod mitt i affären och provade kläder framför speglar mm..
Det här köpte jag... (vet inte om jag ska behålla jackan)

kjol eller klänning från Indiska

jacka från Zara

pyjamas från Gina Tricot

förresten, tack för idag matilda, med dig har jag alltid roligt!


godnatt

nu tror jag att det är dags för mig att sova, klockan är mycket och det har blivit alldeles försent de senaste kvällarna. tittade i kalendern och såg att det bara är 11 dagar kvar av lovet. så lite tid så mycke att göra... på söndag har jag cup med fotbollen, längtar så himlans mycket, det bara sprattlar i mina ben. och på måndag ses jag nog i karlberg med frida. godnatt. hoppas att alla kommer att få en lika bra sömn som jag.

innan jag glömmer det, jag har funderat på att ha en ABBA-kväll, vi fick ABBA singstar i julklapp och sen är det liksom bara att söka på google och klä ut sig lite, låter det som en bra ide? :)


lots of love to you

inte bara för att du har fixat min blogg, utan för att du är så grymt bäst. tack ännu en gång för den nya designen, enkel och stilren.. pusspårej!

och jag looooovar, hon är så seriös man kan bli, bara att titta på haklappen med clownen.  lots of love to you frida.


hope

idag har jag inte alls gjort mycke, förutom längtat sönder rebecca. ville inte släppa tvn, jaa dööööööör! ONE TREE HILL är bäst, jag är kär i Lucas, tycker synd om Brooke och hatar Dan. vid 5 gick vi upp till morfar för att äta lite julbord, och umgås. eftersom jag är kattvakt åt rebeccas kattvillingar, bill och bull, gick jag dit en stund, gosade med dom och gav dom mat och vatten. jag är egentligen inte rädd för katter men det är något skumt med bill eller bull, dom är så lika att man inte skiljer dom åt, han stryker sig mot mitt ben och jag går därifrån och då följer han efter mig och stryker sig mot mitt ben igen, och det slutar aldrig..  spilli rill, imorgon ska jag och matilda in på mellandagsrean och förhoppningsvis shoppa lite. hoppas jag hittar något, för när jag väl vill shoppa hittar jag oftast ingenting och tvärtom.


Matilda och Josefine- Gräsö- Sommaren 2007

jag vet inte riktigt vad det är jag gillar med bilden, men det är liksom cool på något sätt.

dagen efter

julen var naturligtvis lika lyckad som alla andra år, även fast jag tycker att den kanske börjar bli lite överskattad. det var planerat att vi skulle fira i stan hos mammas bror men det blev inte så, vi firade hemma, som vi alltid gjort. vi halv 3-tiden kom morfar och då åkte vi direkt upp till kyrkogården där vi skulle tända ljus för mormor. väl hemma slog vi oss ner i soffan och tittade på kalle anka och fikade. senare var det dags för julbord, alla älskar julbord men inte jag! klockan var nog runt halv 7 när vi öppnade våra julklappar.. finfina saker! när morfar hade gått hem gick jag och emelie upp och tittade på boxen som emelie fick, one tree hill!

hello mr snow

det snöar plus att det är fjärde advent, mysigt! idag har jag inte gjort särskilt mycket, vaknade ganska sent, sen storstädade vi huset, bakade knäck, klädde granen, lämnade julkort och slog in julklappar. nu väntar jag på att rebecca ska komma hit, så att vi kan ha våran lilla julafton :) nu knackar det på dörren, puss <3

panik?

har inget att skriva om och har inte hittat mycke julklappar. som vanligt åker jag väl in den 23:e och panikletar.
PUSS


sexiga politiker


grrr....

lussebullar



bruna ögon?

vill du testa ett par färgade linser gratis? gå in på www.fargadelinser.com. men det gäller endast för dig som har bloggat i mer än två månader.

jag har redan ett par bruna linser, men jag har nästan aldrig använt dom, för dom är suddiga och det ser ut som att mina ögon står ut... så nu när det ändå är gratis tänkte jag att jag kunde testa ett annat par. tack för tipset mikaela!


luciacup

fredags:
vilade efter skolan till cupen på lördagen. lite senare gjorde jag iordning mig och gick till matilda för att titta på idol, grattis till kevin! hos matilda var även ida och rebecca och vi pratade mer än vad vi såg på idol. lyckad kväll!
ska visa lite bilder senare när m har skickat dom till mig..

lördags:
gick upp cirkus halv 7 och samlingen var halv 8. vi skulle spela luciacupen i diöshallen. i våran grupp hade vi knivsta, skuttunge och gusk. vi spelade oavgjort mot knivsta och skuttunge men vann mot gusk. då hade vi lika många poäng som skuttunge och det var bara ettan i gruppen som gick vidare så det avgjordes på straffar. pernilla i mål räddade oss. då vann vi gruppen och skulle nu delas in i en ny grupp med vinnare i från andra grupper. vi hamnade med bälingetrollen, danmark DFF och roslagsbro. men dom matcherna skulle inte spelas förns på söndag. så jag åkte hem för att vila eftersom vi hade så tidig samling på söndagen.

söndags:
tidigt morgon, samling vid 04.15 på märsta station, sovde knappt något och var ganska trött. våran första match spelades mot roslagsbro klockan 05.30 och det blev oavgjort. vi spelade också lika mot danmark och bälingetrollen.
vi gick därför inte vidare till semifinal och då åkte jag hem. väl hemma somnade jag en timma och sen gick jag och mamma till krykogården.

nu ska jag sova, godnatt

aggresiva?


jag hjärta snö

på något sätt saknar jag snön, den lyste upp mörka rosersberg...  nu är allt kallt och mörkt. jag blir på så dåligt humör av detta väder. jag vill fan inte ha en grön jul, kom snö, kom! apropå ingenting är det 13 dagar kvar till julafton, längtar enormt. vi ska tydligen inte fira jul i stan men det är nog lika bra. borta bra men hemma bäst. om 20 dagar är det nyår. jag vet inte riktigt vad jag ska göra då, kanske att jag och rebecca ska bjuda hem alla tjejer, vet inte.

hittade lite bilder som jag har tänkt lägga in men har inte gjort det;



haha, glömmer aldrig!

varför säger alla att det är konstigt att har paraply när det snöar?

rolig bild, men tyvärr är det bara jag och becca som ser ironin

P&K

SFG

idag har jag och rebecca följt med mathilda till stockholms fria gymnasium, ett väldigt bra gymnasium tycker jag. vi tog tåget som gick 07.08, sen när vi kom fram till sfg va vi lite tidiga, så vi satte oss vid ett bord och väntade på att bli insläppta. första lektionen var no (tror att det var inriktat på biologi) så jag och rebecca fick en varsinn text att läsa om ett får som hette dolly tror jag?  medans resten av klassen pratade om deras texter i grupper. det var ganska pinsamt att vara med på den första lektionen, för alla tittade på oss och undrade säkert vad vi gjorde där. nästa lektion var matte, och då hade dom prov, även pinsamt där, för läraren kommer fram till oss och berättar att vi också ska göra provet. vi trodde han skojjade men sen gav han oss pappren så det var väl bara att lyda? som tur va behövde vi bara göra g-delen.  efter ett helt okej prov gick vi till BURGER KING och åt lunch, och sen tillbaka till skolan. nästa lektion va historia, och det var det pinsammaste på hela dagen, för när vi kommer in hade läraren inte kommit än så jag och rebcca satte oss längst fram. när läraren kommer in säger hon:

- va gör ni här? ni får inte vara här?
- jo, men vi är på besök
- nej det är ni inte, ni ska inte vara här, ut!

vi fick tillslut sitta kvar, men pinsamt var det. nu ska jag följa med emelie och hämta pappa och lite senare ikväll vidare till träning.

ha det bra, puss <3

titanic

är sjukt sugen på att titta på titanic, det var hur länge sen som helst jag tittade på den. senast var nog när jag var elva och det enda jag minns är att jag inte kunde somna på kvällen för jag låg och grät. och jag vet att jag kommer gråta om jag ser den igen men det gör inget, för det är den finaste och romantiskaste film som jag någonsin har sett..... 



BS

ikväll är det britney spears på 4:an 22.30-24.30, får se om jag och rebecca kanske tittar på det ett tag.. hon ska typ berätta om sitt liv tror jag, kan nog bli intressant, iaf alla skandler. nu är swahs här, så måste gå ner och säga hej..
skriver mer ikväll, puss


bäst

är han inte den bästa genom tiderna?

"två nere och jag é förlorad"

just nu äter jag frukost, det blev en toast eftersom klockan är så mycket. jag antar att rebecca är påväg hem till mig nu, för vi ska nämligen plugga engelska idag, inte särskilt roligt! senare ikväll kommer familjen swahn hit på glöggkväll, vi får se om jag och rebecca gör våran tradition, att dansa "work it, make it, do it, makes us". tänkte slänga in klippet som vi skrattade så mycket åt igår.. och grejen är att han är fett seriös..

P&K

jaja

fem i åtta kom rebecca till mig för att se på idol. båda var fast beslutna om att kevin var bäst men rebecca tyckte att robin skulle vidare till final men jag tyckte alice. i den långa pausen, gick vi hem till rebecca för att fortsätta titta där plus att jag ville se hennes nya bärbara data. som tur var fick robin åka hem. vi tittade på lite klipp på youtube och herregud, ett klipp var så himla roligt, det var från idol när en kille i 20-års ålder kliver in och sjunger en låt om coca-cola, lovar att lägga in den men orkar inte nu.. och sen var det dags att dra sig hemåt. rebecca följde mig en bit, och som alltid när vi är ute och går ska vi imitera folk och härma deras röster och uttryck, det blev som vanligt min morfar rebecca skulle härma, hon skrattar så mycket när han säger "hur mår du, marie?"  aja, nu ska jag gå och titta på en film och sova!

PUSS

rosersberg

typ centrum av landet? det är där jag bor... det är helt öde och det bor bara massa pensionärer.. det är väl ungefär 3000 personer som bor här, men hälften kommer nog att ha dött inom halvår. kanske låter lite konstigt med jag trivs här, man kan gå osminkad och behöver inte bry sig om något, för det är endå ingen speciell som man möter. nog pratat om rosersberg, puss godnatt

länge sen

nu vare länge sen jag skrev, men har inte haft tid, det har varit så mycket i skolan..just nu är jag sjukt trött och är fortfarande lite småsjuk, vad har hänt med mitt imunförsvar? jag är så sugen på att träna ikväll det bara kliar i mina ben men jag får inte för varken mamma eller pappa.. jaa jag får väl plugga då eftersom vi har biologiprov imorgon. snart är det jullov och jag längtar så enormt mycket. det bästa med jullov är ju att man får sina betyg. är rätt så nervös men jag tror att det kommer gå bra. nu måste jag kila iväg till idrotten, vi hörs när jag kommer hem. puss


RSS 2.0