hässelby slott

imorgon ska jag och rebecca på spa i hässelby och det ska bli grymt mysigt. vi åker hemifrån runt halv 12 och vi har funderat och bestämmt att vi ska testa på lerkuren, det är en värmande och djuprengörande kroppsbehandling med mycket mineralrik lera från Ungern. Bra för den med ömma och trötta muskler. Ansiktskur ingår medans man kopplar av och inpackningen verkar. Behandlingen avslutas med att aromaoljan lavendel appliceras på hela kroppen. kostnad 495:- för 50 min..

Lerkur hela kroppen

söndagsångest

jag har söndagsångest, det är bara lördag men det känns som att det är söndag, pga att vi va lediga i fredags. jaa, och i torsdags va det ju då bal, det var enormt roligt för jag och mattis dansade hela tiden, du är bäst sötnos.. innan balen kom rebecca och carro hit för vi skulle göra iordning oss tillsammans, carro kom dock lite sent för hon hade mycket annat att göra innan men vi hann iallafall.. under balen hade jag ett par högklackade skor, och mina fötter va typ helt döda när jag kom hem, blåsor och skavsår överallt.


later <3

sooon

snart är det bal, redan imorgon, längtar så sjukt mycket och är sjukt taggad! det ska bli så himla roligt.. går och smygprovar min klänning hela tiden och jag bara älskar den. jag och rebecca ska göra iordning oss tillsammans. kanske att carro är med också.. jag och R ska ha silver tema,  fast båda har svarta klänningar.  det tragiska är att det är dansträning imorgon, och jag tycker att det är såååå dötråkigt att dansa vals... men om jag inte är med får jag typ inte gå på balen?! så aja, det är typ BARA en och en halv timma... jag vet inte hur jag ska ha mitt hår? jag har funderat på lockigt men jag har ingen aning.. nu ska jag gå och sova, puss <3

give me


nelly

favoriter



rubrik

hej alla sötnosar.
desperate housewives på tv, har inte särskilt mycket att skriva om just nu.. är kanske hemma imorgon eftersom jag inte mår så bra.. får se om becca också är hemma hon mådde typ inte heller någe bra..

puss på er <3


svenskalektion

fett muppigt egentligen, både rebecca, carro och jag sitter och skriver inlägg bara för att ni ska få läsa.. alla skriver om att vi har svenska lektion, FETT TÖNTIGT!  nu måste jag jobba vidare med mitt arbete, så puss på er! skriver när jag kommer hem..


sötnos

- får du näsdroppar då ?
- nej, näsan droppar av sig själv! svarar rebeccas kusin tove


tack (a)

fin header va?

maria har fixat den till mig,  tack sötis! jag blev jättenöjd och den blev så bra pga av att allt passade ihop.

jag har då varit hemma idag & legat och tittat på film ätit jordgubbar doppade i chok.... nej! jag har hostat, sovit, och hostat, usch jag vill inte vara sjuk iallafall inte den här veckan.. allt är denna vecka, balen, spat och fotbollen, bota mig snälla? nej men jag vet inte vad man ska göra för att bli frisk, mamma tjatar hela tiden " du måste klä på dig, äta mycket, sova mycket, och få i dig mycke c-vitaminer" jaja, jag försöker.. jag tror att jag ska gå till skolan imorgon eftersom vi har matteprov och jag måste göra det annars får jag sitta kvar på torsdan och göra provet då, nej det vill jag inte, för då är det bal. justja på onsdag ska jag och rebcca på öppethus på jensen, ska faktsiskt bli roligt eftersom det är en skola jag skulle kunna tänka mig att gå på..någon mer som ska dit?

förresten var jag och rebecca i kista igår, för att rebecca skulle handla en balklänning, efter mycket provande hittade hon tillslut en.. jag köpte också lite saker inför balen:



lösnagar kort model, super bra, det limmet man får med är dock inte lika bra, jag rekommenderar ett lim på burk, som håller längre och har bättre fäste, fråga på kicks
mascaran är från telescopic, ger fransarna längd och fyllighet, finns på kicks
foundation från true match, finns att välja för din hudtyp och blir inte fläckig, från kicks



jag och rebecca hade tänkt ha silver accessoarer som tema, så dessa örhängen finns på bikbok


jag köpte även en svart tröja från gina tricot

det var allt för mig, nu börjar prison break, P&K

Ny design

Sådär, hoppas du gillar headern. Jag är i alla fall ganska så nöjd.
Jag hade ingen fantasi idag så den blev rätt enkel.
Puss och kram, Maria...


sjuk

ibland är det sjukt tråkigt att vara hemma från skolan..


vi är så jävla bra!




HAHAHAHA!

rebecca är världens roligaste.. älskar
din humor bbbaby! klockan 18.00
är det öppet hus på arlanda
gymnasiet, vi syns
kanske där!
hare bra!
P&K


För varje oskyldigt dömd går en skyldig fri


snow

det snöar faktiskt


vissa lär sig aldrig

undra om jag någonsin kommer lära mig att gå i högklackat? jag tycker att det är svårt, plus att balen närmar sig och jag måste lära mig nu.. just nu har jag dessutom ett par på mig, jag måste provträna lite.. fett pinsamt att komma dit och inte kunna gå i sina egna skor.. så bli inte förvånade om ni ser mig i skolan med högklackat dom kommande veckorna, och skratta inte åt mig, jag försöker trotsallt lära mig..

puss i ljumsken




stockholm

en dag med matilda i stan, gjorde mig på glatt humör. jag hittade lite saker men mattis höll hårt i sina pengar, hon skulle alltså inte ha något. vi skulle egentligen inte åka till stockholm utan till kista, men vi glömde att hoppa av i helenelund så därför hamnade vi i stan.. när vi kom in gick vi först och letade efter min balklänning som jag redan hade provat en gång, och jag hade tur, den sista av alla svarta.. sen åt vi och tittade vidare i affärer. det roligaste i dag var iaf "gay number one och det kommer ifrån gateone"..


 


min efterlängtade balklänning, säger inte vart ifrån, 299:-

 
den här underbara klänningen blev ett impulsköp från gina tricot, 99:-

 
och mina moonboats, 99:-

P&K

gymn. och julklappar

gymnasiemässa.. det finns alldeles för mycket att välja på! och alldeles för måga olika inriktningar, jag har typ ingen aning om vart jag ska gå. det känns helt sjukt att jag söka till gymnasium, det var ju bara häromdagen jag slutade 6:an.. har funderat lite på jensen eller arlanda, och jag tror att jag ska gå sam ekonomi, men vet inte helt säkert. det är så jobbigt allt det här med gymnasium.

och förresten har jag märkt att jag längtar till jul, att få köpa julklappar!  och att få klä granen och baka pepparkakor och lussebullar.. har en känsla av att den här julen kommer bli den bästa, men vi ska dock inte fira hemma i år utan i stan, men det blir väl mysigt det också!

får se om jag skriver något i helgen.. på fredag är det gäster och partyy, på lördag är det stockholm och på söndag är det träning och plugg..

jag och rebecca har tittat runt lite på olika kryssningar, vi får se när den blir av..

pussen

godmorgon

lite från igår;
efter skolan skyndade vi oss ner till brunos för att sola, sen vidare till willys där det skulle storhandlas.. och jag skämtar inte, storhandlas... vi tittar på listan vi fått av matilda där allt som vi ska köpa står...
75 påsar chips... jaha, pinsamt tänkte vi, så vi gick och frågade och började sedan plocka på oss...
75 läsk, cola, fanta och sprite... aa, vi fick ta backar..
100 små chocklad.. åh, herregud, där satt vi på golvet och räknade tills vi hade fått 100 stycken..
100 klubbor... det var inte så jobbigt utan det fanns förpackningar med 20 i varje..
30 festis (3-pack)... det var tungt.. och nu var typ vagnen proppfull..
100 vinigum... och då gick vi till lösgodiset och började räkna..

nu måste jag gå och sminka mig, ska snart på älvsjömässan, men berättar mer om den när jag kommer hem..
P&K

rubrik

hej alla glada!
nu känner man verkligen att vintern är påväg, jag blir så trött av det här vädret, det känns som om att det aldrig blir ljust utan att det är mulet och dystert var eviga dag.. det är också dåligt väder, regnigt, blåst och kallt.. usch för vintern.. jag är har dock inget emot snön, den är mysig och den lyser..

idag gick jag hem från skolan, det är första gången sen sjuan jag har gått hem för att jag har mått dåligt.. jag vet inte riktigt vad det var som gjorde att jag mådde dåligt, lite av varje.. men tillstörsta del var jag nog mest trött.. när jag kom hem gick jag och sovde, sen vaknade jag vid fem och då åkte vi upp till Mcdonalds och åt... sen kom jag hem och då gick jag och nickan upp och tittade på flickor 93s handbollsträning... nu sitter jag här och om en kvart börjar DESPERATE HOUSEWIVES...  har lite grejer jag måste göra nu så vi hörs imorgon.. P&K


och förresten så ska jag och min klass på gymnasiemässa i älvsjö på torsdag...

today

kan man tänka sig en skoldag utan rebecca, nej tror inte det! va aldrig sjuk igen.. nu ska jag äta lite, sen gå till rebecca och kolla på gamla bilder plus att vi ska bestämma vad vi vill göra när vi blir bjudna på spa och senare ikväll är det prison break.. pusss <3


fråga


en del säger att han liknar johan palm, vilket jag inte tycker, vad tycker du?

igår






tack för igår, bruds <3

KARLBERG

hinner bara slänga in ett snabbt inlägg, nu ska jag till karlberg och träffa frida senare möter vi rebecca och vi ska sova hemma hos henne ikväll, så vi hörs imorgon :)

puss <33

huvudstaden

blev bjuden på saw V idag av becca, har typ aldrig varit på premiär av en bio, men det var roligt, inget speciellt men mycke folk.. filmen var läskig men den bästa av alla 5, är ett måste att se tycker jag.. innan filmen strosade vi runt i lite affärer och inne på zara hittade jag en jättefin klänning, som var tänkt till balen men det fick bli ett nej efter att ha sett priset.. på tåget hem, så satt det en kille ganska nära oss, typ i våran ålder... han var berusad och lite borta.. men han sa mycket roliga saker.. när han skulle gå av så var det sista han sa: "pimp-my-face-brudar"....

är jättetrött och ska nog sova nu, P&K!




godnatt

kom precis hem från träningen och nu ska man sätta sig med den dära musiken igen, puh.. det får gå som det går imorgon, det är ju trots allt bara musik, inget ämne som tilltalar mig direkt.. träning gick bra förövrigt men nu ska jag plugga, så puss godnatt på er <3

plugga, träna, sova, äta

jag bara äter, sover, tränar och pluggar, är så less på att plugga just nu.. har ett jättestort musikprov imorgon så måste nog gå och plugga nu, men vi hörs efter min träning!

P&K

fuck becw@ ? :S

någon har skrivit "fuck becw@" på toadörren, så jävla omoget... fyfan!

jag älskar dig bästavän


stör mig så himla hårt

det finns tre grejer som stör mig så enormt, det är stjärtskåra, töntar på internet och folk som skryter...

stjärtskåra: alltså varför kan folk inte bara dra upp byxorna, det är det äckligaste som finns om man skulle se andra stjärtskåror.. jag blir så irreterad, märker inte folk att dom sitter och visar hela rumpan?! usch, köp ett par högre byxor i midjan eller ett skärp.. och jag har läst i andras bloggar att dom tänder på det, fyfan va äckligt..

töntar på internet: det är också något som stör mig, folk tror att dom är så balla när dom sitter här, skriver massa grejer och håller på och leker.. dom tror att dom är något, men dom är såna jävla mesar.. jag har lärt mig att inte hålla på och skriva massa grejer till andra nu, för det löser ingenting och det man säger menar man oftast inte.. hur normalt är det egentligen att tillexempelt gå på någon och skriva att den är ful, fet eller äcklig.. det sårar bara..  så lägg av, iallafall gå aldrig på mina vänner!

folk som skryter: kan man vara så jävla nöjd med sig själv eller? jag hatar folk så håller på och skryter, speciellt i skolan, vem fan bryr sig om du fick ett mvg eller max-poäng och jag klarade mig precis från ig- gränsen, jag käner inte dig och jag har för den delen inte ens frågat.. eller vem fan bryr dig om du gjorde 17 mål och jag knappt rörde bollen.. eller om du smal och jag vet att jag är tjock, och om du är så himla nöjd att du aldrig har haft en finne i ditt hela liv och mitt ansikte syns knappt för det är täckt av finnar... det är ingen som orkar lyssna på ditt skryt!

förlåt för alla mina negativa tankar, jag måste bara få ut dom någonstans..


DESPERATE HOUSEWIVES

hela dagen har gått åt att plugga, det är verkligen trist, men det måste göras... imorgon har vi då som sagt biologi prov, undra hur det kommer att gå, man får väl hoppas på det bästa! på fredag har vi dock musikprov som jag hörde var jättesvårt, ska försöka luska ut lite frågor av matilda och ida(som redan haft provet).. snart börjar desperate housewives, tänk att man längtar i en hel vecka, och programmet går så fort att man knappt hinner blinka..
nu måste jag gå, men vill bara ge ett sista citat som jag kom och tänka på...

"tuggummi? är det någon som har tuggummi? jossa? becca? har ni tuggummi?" är det någon som kan lista ut vem det är? :)
puss <3

premiär

japp, nu var det bokat.. Saw V på fredag dåra becs, ska bli läskigt men ändå roligt.. jag gillar inte skräck men det är så patetiskt och tillgjort att det inte blir läskigt.. idag har jag bara pluggat, och det blir väl likadant imorgon också.. så får se om jag hinner slänga in ett inlägg.. men nu ska jag iallafall sova, vi hörs.. pusshej

p.s är det någon som vet vad lisa levén heter på sin blogg? , är väldans nyfiken på att läsa den..


outfit


okoncentrerad

jag försöker och försöker och försöker, men jag kan inte, jag har tankarna någon helt annanstans än i boken.. biologi? varför ska man behöva läsa det?  jag bryr mig igentligen inte om en nervcell kan bli en meter lång eller om vart våra smaklökar finns..men endå måste jag lära mig det, vi har prov på onsdag och kapitlet är 29 sidor långt, puh.. nu måste jag nog försöka fokusera på biologin igen, vi hörs!

Puss&kram

no lifer!

HAHA! jag älskar lisas uttryck


lovet har bara rusat förbi

kan man tänka sig att det redan är 2 november? jag minns första skoldan som igår, det är sjukt! dagarna bara rusar förbi och det här lovet, jaa jag har knappt hunnit med något.. eller det är klart jag har, men det känns som om att jag skulle vilja ha lov i några veckor till...

dagen i stortsett:
15.08 - det tåg som vi hade tänkt ta, men pga av två personer, missade vi det... ( hmmm.. nämner inga namn)
15.23 - det tåg vi tog mot sthlm..
15.55 - framme, vi gick direkt till bion och köpte våra biljetter till "låt den rätte komma in"
16.30 - åt på greken i Hötorgshallen, jättegod mat och trevligt sällskap, tack!
18.00 - bion började
20.15 - och nu slutade den, och jag kan säga att det här var den läskigaste film jag någonsin sett.. jag hatar vampyrer och "hoppa till" scener.. och de var det som hela filmen gick ut på... fyfan vad obehaglig den va. Jag rekomenderar den inte till folk som är som mig, lite rädda av sig.. men ni som är som lisa levén (är inte rädda för något) så är det bara fritt fram..
20.50 - det tåg vi tog hem till roserberg

när vi kom hem åkte jag och malin hem till mig och tittade på en film och bakade en sockerkaka och lisa och Ida bara försvann hem till Lisa tror jag.. sen runt kvart i tolv, knackade det på dörren, och gissa vilka det var? jo, två inte alls läskiga spöken, men oooh, så rädda vi blev...

tack för en jättemysig dag...
P&K


gamla tider <33

outfit


svart jeans, vitt bas linne och en grå kofta..

det blir aldrig som man tänkt sig

idag hade jag ju som sagt tänkt plugga lite, men det bli nog inte så iallafall.. det blir nästan aldrig som man tänkt sig...  ida, lisa, malin, amanda(?) och jag ska in till stan och titta på bio och äta, vi ska se Låt den rätte komma in, läskigt värre! jag är lite skraj av mig och tittar helst inte på skräck... men det kommer nog gå bra hoppas jag, jag har ju trots allt fyra underbara tjejer runt om mig...

nu måste jag hoppa in i duschen, vi hörs nog ikväll eller kanske senare idag innan vi åker...

P&K


kaffe?

just nu skulle jag behöva en kopp kaffe, jag och rebecca tävlar om vem som kan vara uppe längst... puh, är redan trött, jag hatar kaffe men som tur är gör rebecca det också...

imorgon ska jag nog ägna mig mest åt mig själv, hårinpackning, ansiktsmask, måla naglarna, ut och springa mm... längtar redan.. men jag ska också plugga.. både biologi och musik, jag fattar inte varför man ska ha prov i musik, det är helt onödigt.. men jag ska nog också ta någon prommis med rebecca (: så imorgon kommer det nog bli en hel del inlägg, tror jag... så håll er uppdaterade, puss


jos vs bec

det måste ju vara min första gång också

kopierat av rebecca..

1. Fullständigt namn:
josefine mikaela stomberg
2. Ålder: 15
3. Vart bor du: centrum av rosersberg
4. Bor tillsammans med: min mamma och pappa och storesyster
5. Husdjur: emelies fiskar?
6. Färg på ditt hus/lägenhet: grönt, grått?
7. När är du född: den 2 februari 1993
8. Klass: den alla hatar, 9B2
9. Vilket år tar du studenten: ingen aning, 2012?
10. Något jobb:  räknas sommarjobb?
11. När ska du sova ikväll:  är inte trött iallafall
13. Duschat idag: japp, imorse
14. Kramat någon idag: yes, rebecca
15. Pussat någon idag: pappa?
16. Vad har du ätit idag:  sallad och nudlar
17. Dagens kläder: mjukisbyxor och långärmat
18. Dagens smink: inget idag
19. Dagens sötnos: han finns
20. Dagens roligaste: rebecca är alltid roligast
21. Har du många vänner: har tillräckligt
22. Hur många har du kysst: inte alls många
23. Vem kramade du senast:  pappa
24. Vem föredrar du tjejer eller killar?  öh, va?
25. Hur många har varit otrogna med dig: ingen hoppas jag
27. Har du pojk-/flickvän:  nej det har jag inte
28. Vem pratade du i telefon med senast: antagligen rebecca
29. Vem fick du senast sms ifrån:  Tele2, alldeles nyss
30. Vem irriterar du dig på just nu?  ingen faktiskt

FAVORIT

31. Film: mhm..? sweet home alabama
32. Låt:  gillar alla
33. Mat:  kött
34. Dryck: juice
35. Färg:
brunt och beiget 
37. Stad:  stockholm?
38. Land:  cypern
39. Ämne i skolan: hemkunskap
40. År: det som är nu?

SENASTE

41. Personen du tänkte på: hemlis
42. Gången du kysste någon:  länge sen
43. Gången du spydde: jag spyr aldrig!
44. Gången du grät: igår kväll
45. Pizzan du åt: två eller tre veckor sen?
46. Gången du var i Göteborg: sommras
47. Gången du var i Stockholm: idag
48. Gången du var full: jag är aldrig full!
49. Gången du var på konsert: sommras, ung08?
50. Personen som såg dig gråta: rebecca

ANTINGEN ELLER

51. Svart eller vitt: vitt
52. Hund eller katt: hund
53. Ute och festa eller hemma och mysa:  hemma och mysa
54. Tvspel eller Dataspel: trivs vid datan
55. ledig eller inte?  vad tror du?
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: playahead
58. Ragga eller bli uppraggad:  bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel:  Big Brother
60. Svart hår eller blont: hugget som stucket
61. Blåa ögon eller bruna:  bruna
62. Choklad eller lakrits: lakrits
63. Göteborg eller Stockholm:  göteborg
64. Höger eller vänsterhänt: högerhänt
65. Coca Cola eller Fanta:  dricker aldrig läsk
66. Pizza eller kebab: pizza
67. Randigt eller Prickigt: randigt
68. Älska eller älskas:  båda
69. Leva eller dö:  LEVA!

ANTAL

70. personer du älskar: ett få antal
71. Personer du hatar: inte alls många
72. Pesoner som sagt, jag älskar dig: några stycken
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: öh, är inte player
74. Glassar du ätit på en dag: allt för många
75. Festivaler du ska på detta år: inga vad jag vet
76. Gånger du haft minnesluckor på: eh va?
77. Gånger du har slagits: jag är inte den typen av person
78. Personer du saknar just nu:  en hel del
79. Gånger ditt hjärta brustit: 1 gång

VEM

80. Vill du kyssa nu:  hemlis
81. Ska du träffa imorgon: rebecca
82. Sjöng du senast för:  mig själv
83. Hade du senaste en msn konversation med: pratar med folk just nu?
84. Spelade du tv-spel med senast: minns inte
85. Vill du ta med på en romantisk resa just nu:  hemlis
86. Vill kasta en sten i huvudet på: har inte tänkt så långt
87. Förtjänar att dö: alla som har dödat någon
89. Ville du sova jämte inatt: hemlis

VAD

90. Gör dig glad: alla roliga människor
92. Vad vill du helst göra nu: titta på film
93. Önskar du att du slapp göra: rensa min garderob
94. Vill du ha nu: en miljon kronor
95. Önskar du dig i födelsedagspresent:  massor av pengar
96. Längtar du till: att få spela fotboll
97. Tycker du om dina betyg:  gör alltid mitt bästa
98. Ångrar du i ditt liv:  finns mycket
99. Är det bästa som hänt dig: allt som har hänt mig!

RSS 2.0