<3


slumdog

kom precis hem från ett sk fotbollsmöte, även fast vår huvudchef  punkterade att dom inte skällde på oss så var det nästan så det lät. men det är bra om alla tar åt sig, för jag tycker att vi måste skärpa oss. sen fikade vi lite och tittade på landskampen, eller jag tittade inte på matchen utan satt och pratade och försökte göra färdigt newbody, som gjorde mig väldigt frusterad. idag började vi halv 11 vilket va jätteskönt, fick sovmorgon och det behövdes. imorgon börjar jag som vanligt men slutar typ vid halv 12. superskönt!

kan ju berätta lite om helgen när jag ändå är igång och skriver.
fredags: slutade sent, kom hem vid halv 5, 5. sen va det kräftis med jobbet, så dom som va små var väl ida, jag och julia. jaha va ska man säga... vi åt kräftor och ja.. sen drog vi till fredrik polfors, som hade fest, vet egentligen inte varför vi hamnade där men det va jag , emelie och julia som drog dit. haha, ja kan ju bara säga en sak, det kändes konstigt att "festa" med sin syrra.
lördags: vaknade ganska sent och va ganska trött, åkte och tittade på min match som jag tyvärr inte kunde spela pga att jag hade ont i halsen, vi förlorade med 2-0. blä! sen åkte jag hem, gick ut med emelie och försökte sälja lite newbody, tror det knappt va någon som köpte men däremot träffade vi på tvillingarna, niklas och daniel. dom är väl 12 år skulle jag gissa på, åh va dom höll på. tog våra pappren och bad oss att jaga dom, men det gjorde vi inte. vi ringde på förstärkning och mattis kom och hjälpte oss. sen åkte jag och mattis till kista och på kvällen vidare på inflyttningsfest hos någon kevin(?) hm... vi kom hem tillslut iallafall..
söndags: matilda sov kvar här och sen gick vi hem till henne och tittade på en av världens bästa filmer, "slumdog millionaire", den är att rekomendera. vi åkte vidare till märsta för att titta på pojkar 94 spela handboll i vikingahallen sen gick vi ner till midgårdsvallen och tittade på pojkar 93 spela fotboll. sen åkte vi hem och jag gick för en gångsskull och la mig tidigt.

nu ska jag gå och äta lite fruktsallad. kramar

sjuk?

undrar om jag börjar bli sjuk? är trött hela tiden, men det kanske kan bero på att skolrutinerna har börjat, att man går och lägger sig hyfsat sent och går upp tidigt. men nu är det ändring på det, har lovat mig själv och mamma att gå och lägga mig tidigare. men jag har dessutom fått jätteont i halsen, det känns som jag har en taggboll eller något vasst i halsen, det gör extra ont när jag sväljer men annars gör det ont hela tiden. hoppade träningen idag, det var nog det bästa. även fast det inte känns så när man säger att man inte kan komma. har lovat och tvingat mig själv att gå till skolan imorgon, hur ont i halsen jag än har. det är sista dagen innan helg och efter det ska jag träffa ida och sen på kvällen ska vi på kräftskiva! så om jag stannar hemma kommer jag nog inte få träffa varken ida eller gå på kräftskiva. det kanske tillochmed känns bättre imorgon. matilda om du ser dethär, jag vet att du ska ringa snart/ikväll. jag kommer ha somnat då, men vi syns imorgon på skolan, love ya!

vad är dethär för väder?

tränade precis och det va grymt kallt, blöt från topp till tå. ställde mig i duschen och stod kvar där länge. nu sitter jag här invirad i massa filtar men jag fryser iallafall. imorgon börjar våran riktiga första skoldag, dom andra två har bara varit "lära känna klassen" dagar. så imorgon börjar vi följa schemat och det blir ju verkligen en jättebra start, två timmar spanska dirket på morgonen. wiho! idag började vi 10.15 och slutade 12.00 sen åkte jag och emma hem hit och åt massa godis och tittade på film. imorgon slutar vi 13.30 tror jag.. då ska jag och ida iallafall vara, tror vi börjar med att träna. springer upp till golfen sen gymmar vi där, sen springer vi hem. förresten ska vi även beställa aik-dif biljetter. matchen är den 28 sep och vi ska dit. mot lisas vilja ska vi stå i aik-klacken. hehe om hon nu går med på det.  det kommer bli kul! nu ska jag nog lägga mig i sängen och titta på någon bra film, för jag är helt sänkt, trött som tusan.

en liten grej om skolan, den verkar jättebra. men jättestor. hur många korridorer och klassrum som helst, man virrar bort sig på en sekund. idag började förövrigt 2:orna och 3:orna att komma (dom va inte där i måndags) och det va knökfullt vid entrén. men går det 2000 elever på skolan så blir det trångt.

idag tyckte jag inte om din attityd på planen!

tröttis

herregud va jag är trött. när vi kom till gotland började vi med att spela matchen, vi spelade bra, eller ja helt ok. sen fick dom en straff och gjorde mål. kändes ganska surt att dom fick ett gratis mål, men det är sånt som händer. nu tar vi nya tag! på kvällen gick vi och åt på en fin restaurang, god mat och trevligt sällskap. sen började alla beställa in dricka och vi satt kvar där till två, halv tre på natten(?). sen gick vi innanför murarna hem till vårt hotell. tror vi somnade tre, halv fyra(?). sen fick vi bara sova tills 6, för då va det frukost. skoja inte om att man va seg. vi tog båten som gick vid sju och kom hem hit till rosersberg vid 12. skulle ju träffa ida idag, men jag är så himla slut att jag inte orkar. justja, skolan börjar ju imorgon. lite nervöst och spännande.

  
  

fredagsmys

JAG, IDA OCH EMMA kom i samma klass på rudbeck. säger bara 
UNDERBART! dessutom har jag och ida bestämt att vi ska gymma
varje onsdag, kommer bli hur bra som helst. åh vet ni vad jag ska
göra nu? packa, woho. eller inte.. har samling på midgård imorgon
vid nio(?) så det vore bra om jag har väskan färdig packad. och till
den stora frågan, vad ska jag ha med mig? puss


saknar mitt långa hår


onsdag

idag har jag träffat lisa och ida, vi åkte till kista och såg på bio.
mitt på ljusa dagen. vi såg harry potter, den va bra.
lite sorglig ett tag, säkert bara jag som grät på hela bion,
lisa och ida skrattade. sen åkte vi hem, för jag behövde träna.
och det va den mest tråkiga träningen någonsin,
vi hade fys och sprang runt fotbollsplanen 1000 gånger.
men nu är jag hemma och har precis bakat en sockerkaka. puss

och såhär såg jag ut idag.


min vecka

igår: träffade ida
idag: åka och bada i lunda, träffa lisa och ida och träning

tisdag: träning och träffa lisa
onsdag: träffa ida och lisa och träning
torsdag: jobba 12-19 och gymma med ida och sen träffa matilda
fredag: jobba 7.30-14, träffa emma
lördag: åker till gotland
söndag: kommer hem, träffa min ida
måndag: skolan börjar, sen träffa malin

<3


det finns nog inget jag saknar lika mycket som turkiet.


-

kom precis hem från matchen mot roslagsbro, gick inge vidare. som varje match lovar vi att spela ett visst spel men tänk att vi aldrig håller det. vi behövde vinna för att inte ligga under strecket, men nu tror jag att vi tyvärr gör det. typiskt. vill inte åka ner till 3:an igen, men det är många matcher kvar, många vinster att ta. nästa helg möter vi dalhem, på gotland. hoppas jag blir uttagen och dalhem kommer få sota för förlusten mot roslagsbro. i 20:e minuten blev jag utbytt för att jag fick en smäll precis över knät, jag bet ihop och fick komma in i andra halvlek, kände av knät. men det sket jag i och spelade. fick ett inlägg av madde precis vid målet så jag la in bollen i mål, trodde målvakten skulle rädda men hade tur att bollen slank förbi. sen gör robro 2 mål och vi ger typ upp. byter i 80:e och hade jätteont i knät. nu när jag kommit hem ser jag att knät svullnat upp, det ser nästan ut som ett blåmärke och det känns som det är vätska där inne. äsch. vid halv fem kommer ida hit. bäst att hoppa in i duschen nu. puss


nerri , men inte från idag

stolt över mig själv

inte för att det här är värsta grejen. men det är inte ofta att jag, på min lediga dag, går ut och springer. ida kom förbi runt 3-tiden och vi pratade om lördagen. gud så kul det ska bli. sen berättade hon att hon skulle springa upp till golfen, träna lite på gymmet och sen cykla hem, men hennes cykel som stod kvar på jobbet. så jag hängde med, skönt att komma ut och röra på sig, även fast jag va trött efter idas gymprogram. härligt! nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll ska jag åka och bada.

p.s läste förövrigt igenom gamla inlägg från hela maj, ganska roligt. och gud va bra jag va på att uppdatera.

I´m in heaven

nere i vårat kylskåp, finns det massor av jordgubbar. gissa vad jag ska göra nu?

nakenbad


när jag och malin va på gotland i somras. tror jag, men inte malin att vi hamnade på en nudiststrand.. för de va inte bara dessa pojkar som vi stötte på utan det va även fler nakna gubbar längs stranden. men då hade vi ju iallafall hamnat rätt? eftersom jag och malin också badar utan badkläder.

mrs upptagen

min uppdatering suger verkligen. hinner inte. men nu ska jag dra på träning, efter det åker alla tjejer och badar i mälaren. see you there!


trött

just nu sitter jag, emelie och jenny och
tittar på en fotbollsfilm - vi trodde att det
skulle vara en vanlig film men det är
ungefär som en faktafilm, ganska rolig
och intressant. men fick myror i rumpan
och va tvungen att göra något annat
innan jag somnade. tror jag skippar
slutet av filmen och går och sover,
ska jobba imorgon. ha det bra. puss

living in a lie

åh jag är så arg, besviken och ledsen. mest arg!
FY. orkar inte blogga just nu, är inte på humör.
idag har jag jobbat sen tränat sen varit i stan
med matilda, träffat ida. förlåt att jag körde hem er,
men det va faktiskt prison break på tv. ska nog sova nu,
försöka sova bort allt. puss på er.

nyinköpt

 
      jeans bikbok på rean 250:-                                 tights på hm 149:-


negativa jossa

allt är bara negativt nu. förlust mot bajen, flagnar på bröstet, har inga pengar på mobilen.

-

jag är förvirrad

RSS 2.0