förlåt mig

förlåt för mitt dåliga bloggande, har varit mycket denna vecka.. massor av redovisningar, prov och inlämningar. usch, nu längtar jag till sommarlovet, kommer börja blogga mer igen och det bästa av allt är att mina unika besökare inte minskar. puss på er. håll ut!


GODNATT

ska gå ner och ta något att äta sen ska jag sova. min mage skriker efter mat och mitt huvud dunkar. jag äter och dricker alldeles för dåligt.. imorgon ska jag ta hand om ebba och lina, likaså tisdag, onsdag och torsdag. natti

såhär roligt har vi i skolan



det är emma som har ritat, inte konstigt att det ser ut som det gör...haha

godmorgon

vet egentligen inte vad jag gör uppe såhär tidigt, vaknade nio och va inte ett dugg trött. nu skulle jag behöva plugga lite för sen ska jag åka och spela match.

igår träffade jag matilda och ida, båda var jättebruna och det var hemskt att jämföra sig med dom. vi va med adam, ludde, erik, ante och robin hemma hos adam. hm...vi tittade på tv. skönt att ni är hemma nu tjejer, dessutom fick jag höra ett och ett annat från grekland. go for it tjejer!

nu ska jag plugga. puss

just nu

jag har redan hittat fem myggbett på mina ben, jag vet inte vad det är mellan mig och myggor, de måste älska mig. jag får alltid mycke fler myggbett än andra, och det kilar. jag skulle jobbat idag, så jag åker upp till golfbanan, är där i en timme, har en kund och sen var det ingen mening att stå där att hänga så jag fick åka hem. nu måste jag plugga men vi hörs senare.

 

JAG ÄR ÄNTLIGEN HEMMA

skriver senare, nu ska jag ner och kolla på talang med mamma och pappa..

snart är det helg...

och det känns otroligt bra, sjukt skönt! dessutom kommer matilda och ida hem i helgen, jippi! längtar efter dom. men matilda har lovat att skicka ett vykort, så det känns lite bättre. idag i skolan hade vi muntliga i engelska, och det gick helt okej, jag och emma hade också våran redovisning av ett projekt på engelskan, där gick det ännu bättre, vi fick ett "amazing"... hehe, det blev många "give me five" på den lektionen...vi hade inte så många lektioner idag, vi hade inte matte, inte idrott och inte fysik.. så vi slutade lite tidigare.

kom hem från träningen för ett tag sen och satte mig direkt och tittade på desperate housewives, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova, godnatt! vi hörs imorgon...

förresten, på torsdag morgon åker jag till enköping på distriksläger med fotbollen och kommer hem på fredag eftermiddag. på lördag ska jag nog jobba och på söndag är det match, fullspäckad helg som vanligt. puss

-


detta är inte min syster, utan malins. men jag önskar att hon vore min lillasyster.
hör ni att låten är mycket coolare än vad den var när vi va små? då var den inte såhär
rockig. lägg märke till höftrörelserna!

nu..

..borde jag läsa lite ur boken, och svara på alla dessa frågor som jag inte svarat på. 
imorse försovde jag mig och missade bussen, därför kom jag x antal timmar sent till
skolan, det var ingen idé att åka till skolan innan jag skulle till tandläkaren halv 11 och
när jag kom fram visade det sig att jag inte behövde en undersökning, som ett förlåt för
att jag kom dit i onödan, fick jag en tandborste...sen gick jag till skolan..
 men nu väntar frågorna på mig. puss


sött till sommaren


klänning : nelly.com 499:-

bikini: nelly.com 139:-

och förresten..

jag och emma har bestämt att vi ska gå på spray tanning innan balen, vi vet vart och när. åh vad jag längtar till att bli brun. nu är det faktiskt godnatt för mig.

glömde berätta att...

norge vann ju faktiskt eurovision song contest, men det vet nog alla vid det här laget. hehe, men ändå...


klockan är halv tio..

och för ovanlighetens skull ska jag gå och lägga mig, är super trött, och behöver lite sömn. tänkte bara berätta att helgen har som vanligt varit underbart rolig. men den har gått hur fort som helst och imorgon är det skola igen...  det är en lugn dag imorgon och det är ju en bra start på veckan. nu ska jag gå och lägga mig, ha det bra. puss

bra jossa

kom hem till malin för ett litet tag sen, hela dagen har vi tittat på hennes lillasyster som har dansat för oss, ute i hennes lekstuga, får se om jag slänger in ett klipp. det var väldigt roligt iallafall. haah.. håll er uppdaterade för en video.

idag iskolan, redovisade vi äntligen vårt musikarbete, gick väl som det gick, inte bra, iallafall inte de första två gångerna. ajdå, pinsamt. men skönt att det är över nu. vet inte vad jag och malin ska göra nu, vi kanske sitter lite vid datan innan vi ska äta. ovanligt att det är första gången för idag jag loggat in på datan, annars brukar jag vara inne jämt och ständigt, även fast jag inte är vid datan, det är positivt, bra jossa!

2 prov

och det känns riktigt bra, ett spanskaprov och ett biologiprov, yes! har nog aldrig varit så nöjd och glad efter ett prov, men det känns som om att jag kommer att få ett bra betyg. kom precis hem från skolan och åt nyss middag, nu ska jag nog kika efter lite kläder på internet, visar om jag hittar något fint. puss

godnatt

är i stort behov av ny design, frida? (a)


kan inte hålla mig

min balklänning:


min avslutningsklänning:

den vita är nyss beställd, så om den inte passar, får jag leta efter något annat,
men än så länge, är det den som gäller.
är de inte vackra?

nu...

..måste jag plugga järnet, spanskaprov imorgon. bara grammatik, tror det kommer bli ganska svårt men ändå lätt. ska sätt i gång nu, kom hem för inte så länge sen från ebba och lina, riktiga busråttor. sist jag passade dom, ropade dom på mig:
"jossa, jossa, snälla kan vi inte få ett glas vatten?"
"jovisst, absolut"
tar fram två glas och drar i kranen, då sprutar det vatten åt alla möjliga håll, på golvet, fönstret, bordet, kylskåpet, på ebba, lina och mig. när jag väl reagerat stänger jag av vattnet och vi börjar alla skratta. när jag ska gå efter papper, hör jag ebba och lina småfnissa. då har dom satt på kranen igen och nu har det sprutat överallt, verkligen överallt. innan jag har stängt av kranen, är vi alla dygnblöta. går och tittar på kranen och ser att dom satt tejp på den, det borde jag väl fattat, det gjorde jag själv när jag var liten. hahaha. det blev en riktig städning efter det.

slänger kanske in en bild på dagens outfit senare, vi hörs. puss

de nya byxorna

 
fick ett par byxor av mamma igår, som är chinos liknande, tack. reapris 149:- ginatricot

störtsköna


LÄNGTAR TILL FREDAG!


love u levén

inte långt kvar till skolavslutningen

jag kan inte förstå hur snabbt den här terminen har gått, det känns som vi precis börjat efter jul. marsmånad gick snabbast, men även april gick fort. och nu är det inte långt kvar, typ 30 dagar. Jag kommer sakna alla i min klass, men även matilda&idas klass... eller jag kommer sakna "vårt gäng".. eller vad säger du matilda? haha...

fråga?

hur långt kan man släppa någon in på livet? hur mycket kan man blotta sina hemligheter till någon man litar på? det är jobbigt att gå och veta att någon vet allt om en. då kan man fråga sig, varför man har låtit någon gå en så långt in på livet? om det finns personer man litar på till 100 %, finns det ingen ide att ha hemligheter för dom, det finnns ingen ide att gå runt och bära på något som man ändå vet stannar hos personerna. att släppa någon in på livet har alltid varit lätt för mig, och jag har gjort det alldeles för många gånger. det har varit lätt för jag trott att de personer alltid skulle finnas i mitt liv. jag har lärt mig en läxa, det går inte att låta någon komma en så nära, för om det brister, blir det bara jobbigt. det är jobbigt att veta att någon, kan en utantill. vet om alla pinsamma saker man gjort, vet vilka killar man varit dökär i/ är dökär i och alla familjehemlisar man sagt i trohet. jag vet att jag aldrig mer kommer släppa någon kompis in på livet så igen.

så till min fråga, finns det någon som vet allt om dig? finns det någon du blottat alla dina hemligheter för?

nu..

ska jag läsa ett kapitel i svenska boken, kolla igenom hela kemi-boken och plugga spanska, det låter väl underbart? en bra start på veckan, YES!

matilda gick för ett tag sen, och vi får sluta plugga tillsammans... haha, vi pratar alltid bort hela pluggtiden. hehe, skämtosido. nej men jag har alltid mycket att säga och berätta för dig gullet,  det gör inget.. pratar gärna bort pluggtiden..

puss

söndag

vi skulle egentligen spelat fotboll, men det regnade. och plus hur många kom? hm... jag, hanna, ida, malin, ludde och erik åkte hem till mig och spelade "med andra ord"... sen bestämde vi oss för att äta middag i sigtuna..när alla hade åkt hem, började jag och malin plugga lite, men vi kom typ ingenstans, vi satt bara och snackade. sen kom hanna och hämtade mig med sin moppe och vi drog till ludde, där träffade vi ebba och erik. sen åkte vi till sigtuna och åt på våfflan. tror jag skrattade exakt hela dagen, roligt umgänge! hehe... eftersom vädret var otroligt mysigt gick vi runt ett tag i sigtuna. sen åkte vi hem till ludde och tittade på film. typ vid elva när filmen var slut åkte vi hem och på hemvägen, stötte vi på ett hinder, både ebba, hanna och jag.. läskiga killar..

dessa efterlängtade bilder

VALBORG:




LÖRDAGS:








det finns mycke fler bilder men orkar inte lägga upp alla..


nu...

ska jag duscha, sen träffa lisa och nickan och vi ska göra iordning oss tillsammans :) roligtroligt! lite senare ikväll ska vi dra ner till slottet och umgås med alla våra bästa vänner. skriver snart igen och lägger in bilder, både från valborg och från fixningen :) puss

min lördag

idag har jag varit med frida, riktigt roligt faktiskt. länge sen vi sågs. jag åkte in till karlberg och vanligtvis hatar jag att åka tåg ensam men när jag såg att robin skulle ta samma tåg blev det plötsligt mycket roligare. väl i karlberg mötte frida upp mig och vi åkte lite härochvar med tunnelbanan, det slutade med att vi satt i gamla stan och åt jordgubbar vid vattnet. det var mysigt men det blåste ganska mycket. sen var jag tvungen att åka hem och hon åkte till frida ekström.

nu måste jag få ta på nickan och sen hoppa in i duschen, ska förövrigt ringa mattis och malin. stressigt! puss

fick med mig denna tröja hem...

fredagens inköp


 

 
tröja: gina tricot 149:-
byxa: gina tricot 99:-
skor: dinsko 399:-

om en timma kommer det bilder från valborg..

håll ut!


är vi sämst eller?

vi var en timma försenade, jag, carro, emma och malin, plus att vi gick helt vilse. herregud, vi är sämst på att orientera. jag som endå tyckte att jag var bra, men det kanske bara var ett önsketänkande. menmen..  när vi kom tillbaka till skolan hade vi musik, men vi slapp redovisa. skönt det. sen åkte jag hem, med emmas grejer, både busskort, mobil, brillor och väst. ojdå.... så nu kan jag inte få tag på henne och lämna tillbaka det. så hör av dig om du ser det här!

ungefär vid 4-tiden åkte jag och nickan in till storstaden för att shoppa. eller ja iallafall leta skor. heh, nickan hittade ett par jättefina, blev lite avundsjuk men jag hittade ett par riktiga läckerbitar också. köpte även ett par byxor och en tröja. visar senare när jag fått tillbaka min kamera!

nu ska jag mysa av den fredagskväll som finns kvar, med lite glass..

orientering

woho, LÄNGTAR. eller inte! kommer typ springa vilse, nejdå jag är nog ganska bra på orientering tror jag. det kommer nog gå bra. det är nästan det enda vi har imorgon, plus en halvtimmas musiklektion på slutet, där min grupp ska redovisa. vi kan ingenting. eller jag kan inte spela piano iallafall. men med carro på basen kommer det nog funka. HAHA!

ska träffa emma vid stationen imorgon, typ vid 8? och så åker vi till björnkälla tillsammans, om jag bara får tag på henne..vi ska åka på hennes moppe, wow... sen på dagen ska jag träffa frida tror att vi ska titta på bio, mys! sen åker vi nog till rosers och är med lite annat folk.  ska nog ta lite glass nu och lägga mig och titta på ett avsnitt av One Tree Hill. godnatt

balklänning beställd.

tänker inte berätta vilken balklänning jag ska ha eller visa hur den ser ut. kan bara säga att det inte blev någon av klänningarna jag visade längre ner i bloggen, de blev för korta.

kommer jag att använda?


hittade det söta linnet/klänningen på köksstolen.
ringde direkt till mamma, och frågade vems linnet/klänningen var,
hon sa att hon köpt den till mig och emelie!
tack (a)

pluggar biologi


oförglömligt!


glass&dh

på med mjukisdressen och slappa framför tv:n. ska nog sätta på desperate housewives
som jag missade förra veckan och äta lite glass. mår inte bättre idag, men åkte till skolan
iallafall för att göra nationella i matte. men nu sitter jag här och är allmänt sjuk. vi hörs puss
















sanningen jag lovade

jag kan inte gå ett enda steg utan mina pärlörhängen. det går liksom bara inte. så tänk efter, har du någonsin sett mig utan mina snygga pärlor i öronen? nej tror inte det, tar bara av mig dom när jag sover och tränar. annars sitter dom alltid där. därför är det meningslöst för mig att köpa nya örhängen, för jag använder ändå alltid bara dom här. plus att en gång trodde jag att jag hade tappat bort dom, då blev det kaos.. behöver inte gå in mer på det. men det känns inte som mig om jag inte har dom, känns som om något saknas. tänk på det, jag har dom alltid!

ingen speciell rolig sanning, men det är iallafall en sanning.
förlåt för mitt förra inlägg, ska inte lägga ner mer energi på sådana inlägg.
kunde bara inte hålla mig. ibland samlas all ilska och jag vet inte vart jag ska ta ut den
och då blir det oftast på bloggen. men förlåt iallafall.

nu räcker det!

bestämde mig för att inte ta upp dig i bloggen något mer...
men nu får det vara nog, sluta prata om mig!
eller kom till mig och säg det direkt,
istället för att snacka massor bakom min rygg.

p.s jag vet nog allt du sagt!


jobbmöte


såhär sugen på jobbmötet ikväll är jag.
kommer nog bli trevligt, men känner mig ju lite småsjuk.
menmen, hemma någon gång runt nio.
funderar på att lägga upp några sanningar om mig då.
vi får se, puss

ett litet break



snart är det bal och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig,
det har pratats mycket om långklänningar, men vet inte om jag vill ha det,
har hittat två fina klänningar, den längst upp är den som jag vill ha mest.
men är dom för korta? vad tycker ni? eller går dom att ha på en skolbal?
hjälp mig snälla...


hemma


fick stanna hemma idag,
så godmorgon på er!
dagen som väntar kommer
endast fyllas med pluggande.
kanske inte så roligt,
men är man hemma missar man en hel del.
suck! nu ska jag iallafall ner
 och äta lite frukost och kolla på tv..
vi hörs säkert under dagen. puss

i love my phone

har nyss pratat med mattis i telefonen och vet ni vad? vi snackade i en timma om allt och ingenting. Endå kändes det bara som vi pratade i 20-25 minuter. vi pratade mest om valborg hela tiden men också lite om nästa helg. hoppas verkligen att det blir något. vore kul! skönt att prata av sig lite, om allt möjligt. jag älskar att prata i telefon och jag tror att min familj blir lite galen på det, för vajre gång jag pratar med någon, är jag tvungen att ringa tillbaks för att mamma eller emelie måste ringa.

just nu mår jag inte sådär jättebra, varken psykiskt eller fysiskt. ont i halsen, snorig och den jävla huvudvärken blandat med känslor. får se om jag går till skolan imorgon, troligtvis inte. synd för jag missar ganska mycket.. men det är sånt man får ta om man är hemma. nu ska jag nog gå och kämpa vidare med boken innan jag slocknar. vi hörs imorgon.


p.s vet att jag lovade bilder från valborg
 men jag lägger upp på alla möjliga som var med
 när jag fått bilderna från nickan, håll ut!

i like


ska mysa lite med mamma så kanske hon kan klicka hem denna underbara outfit till mig.

gillar er jättemycket, mina söta läsare

kan bara säga en sak, ni är underbara! varje dag jag loggar in på bloggen ser jag att unika läsare blir fler och fler.  jätteroligt tycker jag :) man blir så glad över alla dessa kommentarer, så jättemycket kärlek till er!

skriver efter jag har ätit, så håll er uppdaterade. puss

on my way

to malin.. vi ska plugga så det ryker om de. skriver senare ikväll. justja lika bra att jag skriver dethär , jossa ring mattis vid 8, annars kommer jag glömma det. puss

hemma, men inte så länge till

kom precis hem från jobbet, för er som inte vet, jobbar jag på golfbanan i rosersberg/märsta. det var inte särskilt mycket folk, lite konstigt tycker jag, eftersom det var lagom varmt väder. hade med mig min bok och trodde att jag skulle hinna läsa färdigt de tre kapitlen som jag ligger efter. men nej det gjorde jag inte heller.

sen kom det ett sånt där tillfälle då man inte får skratta men jag kunde verkligen inte hålla mig och jag vet att om någon kompis hade varit med hade jag varit tvugnen att gå därifrån. men iallafall det kommer en kille i 45-års åldern och ska köpa korv av mig, när jag tittar på honom ser jag att han har världens buse i näsan. kunde knappt titta på något annat, men när jag för första gången ska titta honom i ögonen ser jag att han är skelögd och jag vet inte vilket öga jag ska titta på. så jag kommer på mig själv av att jag tittar på varannat öga hela tiden, och börjar små skratta. lite pinsamt vare.

sen när jag slutat kommer världens bästaste och hämtar mig från jobbet, gulligt! nu måste jag verkligen plugga innan jag dör av försenade läxor/inlämningar/prov.

ha en fortsatt bra dag, ps har fortfarande otroligt jobbig huvudvärk.


älska bilden

är jag brun?

eller har jag blivit solblind?
bilden är inte redigerad.
 tycker jag ser lite brun ut,
men kanske bara jag som tycker det.
hehe

huvudvärk

min huvudvärk gör att mitt humör inte är det bästa just nu. har haft en otrolig jobbig huvudvärk lite från och till, ända sen valborg. vet inte om det kanske kan bero på att jag inte äter och dricker tillräckligt. jobbigt är det iallafall. ska nog gå ner och ta en ipren.

kom och tänka på en sak, undra om jag är barnvakt åt världens sötaste barn. jag är inte det varje dag, utan oftast två gånger i veckan. då hämtar jag dom på dagis/skolan, lagar mat och leker med dom, tills deras mamma kommer hem. dom är så underbart söta och snälla. Ebba fyller år snart och häromdagen när jag tittade i brevlådan, låg det ett inbjudningskort där, så jag är bjuden på 5-års kalas. mysigt! nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa läsläxan vi har tills på måndag men även vänta på bilderna från valborg som nickan ska skicka till mig. jag lovar att ni får se några när jag fått bilderna. valborg var förövrigt jättemysigt. men har lite små sår efter en del ramlanden. hm...

ha en fortsatt trevlig kväll. puss 


ser ni förändringen?




- eller har jag inte alls förändrats?


robinson

alldeles strax börjar robinson. På tal om robinson, va inne på tv4.se för att kolla lite om robinson och såg att man redan kunde söka in ifall man vill vara med nästa år. så jag tänkte att jag kanske skulle söka in mamma dit. inte för att hon skulle bli antagen eller att hon skulle tacka ja ifall hon blev det, bara för att jävlas. hennes värsta mardröm är att vara med där. hon kan knappt sova i tält, hur skulle hon kunna somna bland ormar helt ute i ingenstans? bara jag tänker på att min mamma skulle tävla i alla dessa tävlingar får mig att skratta, haha! men sitter fortfarande och funderar på om jag ska göra det.. ibland är jag lite elak, gillar att retas. ska fundera vidare på det...  så för er som vill vara med nästa år, sök vettja.

nu ska jag ringa malin, puss


nu:

snart är det samling på midgårdsvallen, ska åka och spela fotboll. hoppas att jag får köra till samlingen. vi möter roslagsbro, dom ska tydligen var enormt bra, så det är väl bara att kämpa på och hoppas på vinst. spelar vi vårt spel och kämpar hela matchen kan det nog bli jämt. efter det ska jag kanske träffa malin. men måste även plugga jättemycket, eftersom vi har biologiprov, inlämning i so och läsläxa tills på måndag. stressigt!

ha en bra dag, puss


vi mot världen


vad ger dig rätten?

jag har aldrig sagt ett ont ord om dig, jag har aldrig sagt att du är ful, dum, tjock, äcklig osv. jag har bara sagt vad jag tycker om situationen och vad jag tycker är rätt och fel av oss båda. vad ger dig rätten att kalla mig subba när jag vänt ryggen åt dig eller att säga att du inte kan vara i min närhet och att du inte tål min äckliga röst. vad har jag gjort för att förtjäna dom orden? jag ber dig inte att vara snäll mot mig, för jag bryr mig inte längre. men vafan, snacka sådan skit om mig är nästan bara omoget. till de flesta som jag har berättat vad du sagt om mig, har sagt. "oj, men du har ju aldrig sagt något sådant om henne, inget så personligt" jag menar inte att jag är guds ängel och att jag aldrig sagt ett ont ord om någon. men jag har inte sagt sådana personliga saker om dig, det har jag aldrig och skulle aldrig göra. du va ju min bästa kompis. du ska veta att jag tar åt mig. det skulle väl du göra om jag tog upp det som du hatar mest på din kropp. det skulle jag aldrig göra heller. jag vet hur mycket du hatar det och jag tycker synd om dig, det har jag alltid gjort. jag är inte en sådan ihålig person. som sagt, jag vill inte att du ska ändra ditt beetende mot mig för jag tänker vara som jag är just nu, men snacka skit om någon du varit "bästis" med i 4 år, det är inte moget. jag är glad för din skull men jag trodde aldrig du skulle säga något så personlig om mig. "okej" om du hade sagt att jag va dum i huvudet eller fittig eller vad för ord du vill använda men "jag tål inte din närhet och din äckliga röst"... isåfall har du stått ut med min "äckliga" röst i 4 år och ljugit för mig hela tiden. om jag skulle säga något personligt mot dig vet jag att du skulle bli ledsen, därför skulle jag aldrig göra det. jag kommer aldrig förlåta de orden, dom gjorde ont....

och att du tyckte att jag bestämde över dig, är helt okej att du tycker. eftersom du får tycka som du vill. men varför har du aldrig sagt något under dessa 4 år, jag har inte ens fått en chans att ändra på det isåfall.. hur skulle jag kunna vetat hur du kände när du aldrig berättade. och jag tycker att det är riktigt lågt ska du veta, allt du sagt om mig.  
så du kan ju alltid tala om för mig vad jag har sagt om dig eftersom jag också tydligen hade snackat skit om dig, säg det till mig isåfall! skulle gärna vilja höra det. eftersom alla andra säger att jag aldrig sagt något så personligt om dig, aldrig om det du hatar mest på din kropp, jag har alltid stöttat dig när andra snackat om det ska du veta. spelar ingen roll om det varit kompisar/killar eller någon på datan som helt plötsligt skrivit till mig om det. jag har aldrig velat säga det till dig eftersom jag vet hur ledsen du skulle bli, det ska du veta. /men tack för mig och min äckliga röst. kanske borde börja vara tyst i din närhet, eller justja glömde att jag inte ens kan vara i din närhet.

RSS 2.0