31 oktober

dagen:
jag berättade för rebecca att hon skulle ta 12.08-tåget mot sthlm och sätta sig längst fram med ansiktet mot förarrummet, jag hade sagt att hon skulle få en överraskning av mig.. jag tog samma tåg men gick på lite längre bort så att hon inte skulle se mig.. jag gick närmare och närmare och hon såg mig inte eftersom hon satt med ryggen mot resten av alla passagerare.. jag smög upp bakom henne och drog över en svart mössa över hennes ansikte.. vi åkte mot sthlm och hela vägen satt hon spänt och var nervös över vad jag skulle hitta på med henne (mohahah), hon frågade hela tiden:
vad ska vi göra? får jag ta av mig mössan nu? jag kan ju inte ha mössan på mig, alla kommer
ju att titta! men vad ska vi göra? vad ska vi göra? och vad ska vi göra?...
Väl inne i sthlm gick vi runt lite och folk tittade på mig som om jag vore en idiot och tänkte säkert "herregud" men aja, vi strosade runt lite till, gick upp och ner för trappor och trottoarkanter och tillslut gick vi in på SF-bion på hötorget och jag hämtade ut våra två biljetter som jag hade reserverat och rebecca visste fortfarande ingenting, hon stog
med mössan över huvudet i ett hörn där jag hade ställt henne... vi gick ut från SF och filmen började inte förrän om en timma vi gick runt ännu lite till och slut hamnade vi på mcdonalds där vi åt och sen blev det ont om tid och det var svårt och segt att dra på en blind rebecca så vi fick skynda oss otroligt mycket till bion igen, när vi väl hade satt oss inne i salongen, tog jag av rebeccas mössa och hon fick äntligen se.. hon visste inte vilken film vi skulle se, men gissade bland annat på
Låt den rätte komma in, Madagaskar 2 och High school musical.. Typ dom flesta utom Patrik 1,5 och det var den filmen som snart skulle visas.. den var jätterolig och är att rekomenderas.... efter det åkte vi hem och tittade på Idol, ännu ett bra framträdande av Johan, men va fan har hänt med Lars??
btw, såg jag att först snön har kommit, mysigt men inte i Oktober!

tack för ännu en rolig dag med dig rebecca!

P&K



 

kista

hej bloggläsare!
hoppas att allt är bra med er, igår var jag med malin som sagt och tittade på handboll, grattis till vinst rosersberg!
idag åkte jag med matilda och jenny till kista centrum och för att shoppa och titta på bio, high school musical 3, den var bra men det var lite för mycket sång.. jag köpte faktist inget idag förresten, stolt! men det gjorde både jenny och matilda.. tre koftor och ett par chinos av jenny och en jättefin klänning och ett par tights av matilda..  efter filmen drog vi mot tåget för att kunna åka tillbaka på våra busskort.. nu sitter jag här, alldeles själv och ska nog ta något att äta... sen kommer matilda och jenny hit, mattis ska färga mitt hår..

pusss


just love

man kan bara älska den här ungen!

HA-HA-HA-HA-HA-HA!

26 oktober

nu ska jag ta och hoppa in i duschen, för sen ska jag vara med malin, vi funderar på att gå upp och titta på f93:s handbollsmatch i råbergshallen, vi får se hur vi gör.. senare ikväll har jag träning och jag har längtat så himla mycket, eftersom vi har haft uppehåll i två veckor... och det är också första träningen med våran nya tränare, jag slår vad om att det kommer att vara dubbelt så många som tränar än vanligt.. men det blir nog roligt!

igår hade jag myskväll med mamma, vi tittade på en jättebra film på trean(?) minns inte vad den hette men bra var den..
mitt i filmen bestämmde emelie sig för att åka till märsta så jag skjutsade henne till stationen, det var allt för igårkväll..

nu måste jag duscha, hare bra!
puss


humor?


den till vänster är en normalstor vindruva och tänk då hur stor den till höger är?

saknar tiderna


MOHAHA

Nu är det jag som bestämmer! har satt mig vid jossas data medan hon tvättar bort sminket och hade tänkt skriva ett inlägg men vad ska jag skriva om? skoldagen har varit ovanligt lång, konstigt nog men vad gör det när man får spendera den med sin bästavän? (a) efter skolan åkte jag, jossa och carro upp till eurostop eftersom de skulle ta hål i öronen och de tvingade med mig också. först skjutsade carro dit jossa med moppen och sen kom hon och hämtade mig vid coop. det blev lite struligt men till slut kom vi alla fram till eurostop. de tvekade om de verkligen skulle våga göra det men jag sa att de var tvugna eftersom jag hade åkt med för deras skull,  haha. det roliga var att hon som brukade ta hålen var inte där på frisörsalongen så vi tänkte att det blir väl bara till att åka hem igen. men smart som jag är kom jag på att det fanns en salong i centrum där jag tog mina hål, varför tänkte vi inte på det först? vi åkte tre på moppen, jag utan hjälm.. livrädda för att farbror polisen skulle komma och ta oss. men det gick bra ;)
resultatet blev iaf asfint! carro tog två hål och jossa ett.
sedan gick jag och jussypussy hem till henne och vi åt lite, tittade på cartoon network (JÄTTEKUL...) och sen så blev det lite fotmassage, hihi. tacos till middag, det var mums! och nu väntar jag på att jossa ska bli klar med sminkbortagningen och sen ska hem till mig för att bänka oss framför tvn som två soffpotatisar. det är ju idol, och johan palm ffs! WHOHO!

bästis med dig har jag alltid roligast, och älskar de stunderna då vi är trötta för då skrattar vi ju åt vad som helst. bästa humorn! JAG ÄLSKAR DIG <3



ps. måste ju göra lite reklam för min egen blogg när jag ändå håller på, eller vad tycker ni? (a)
becw.blogg.se

pussssssshej, rösta på johan! <3

my love

min bästa vän, jag älskar dig!


rebecca swahn


rubrik

hej sötisar..
vet ni vad, jag och rebecca såg johan palm i söndags och vi gick en meter ifrån honom vid hötorget, är det inte ödet... aja om ni vill läsa mer om det går ni in på http://becw.blogg.se/ . Prison break har börjat igen och jag är överlycklig... och imorgon är det bad... förlåt för konstigt inlägg men nu börjar det igen ,
puss <33

godnatt..

godnatt people..
kommer inte hinna blogga imorgon, tror jag iaf inte..
för först ska jag och rebecca till stan och titta på ARN 2 och mysa lite , sen ska jag nämligen plugga..

så hare bra, suckers!



18/10

MALIN FREDRIKA REDEBRING!


lämna mig aldrig, jag behöver dig!


hon är min idol, är hon din också?


hur ofta får man se sig själv på tv4?

herregud!
det finns inga ord.. inte ett enda ord för det här!
tänk att få träffa sin idol, krama den och sen få dens atograf på sin tröja, vad mer kan man begära?
jag hade tänkt berätta lite smått och gott från kvällen..

det börjar med att jag och rebecca åker in till stan efter skolan och det första vi gör är att gå till biljettnu och hämtar ut våra idol biljetter.. båda är lika spända och nervösa... det va lite svårt att hitta till biljettnu men efter pappas hjälp i luren kom vi tillslut fram.. vi gick sedan tillbaka in mot centrum och där shoppades lite och sen hade klockan dragit iväg och vi gick mot cityterminalen... väl där gick vi mot idolbussen som körde oss direkt till Frihamnen.. det var lång biljettkö men tillslut kom vi in, det såg ut som en stor lokal vi kom in i, vi gick in i ett annat rum och där stod alla, säkert 300 pers, vi tränger oss igenom och inser att vi står i kö för att få atografer.. det var inte många som fick atografer, kanske 25 stycken.. alltså båda jag och rebecca fick atograf av johan och fick krama honom... omg! sen vare slut med atograferna och då vare att dags att ställla sig i kö till att få komma in i studion.. det va också en mil lång kö.. när vi hade kommit in i studion, fick vi platser längst upp i studion, suck tänkte vi... någon minut efter det kommer det en tjej fram till oss och frågar om vi vill ha vip platser, klart vi vill! så vi gick efter och insåg att vi satt längst fram.. en kille kommer fram till oss och säger att vi bör byta plats för att våra tröjor skulle stämma för att vi skulle bli filmade.. hur ofta blir man filmad i direktsändning? jaa, jag vet att vi blev filmade två gånger, roligt :) det här kan jag ju säga är ett minne för livet!







rebecca du är det bästa i mitt liv!

puss från mig

just nu humör: glad och sprallig


puss från mig...


kompisfoto, omg

herregud, jo jag vet... fjortisar? hm..


för er som inte vet...
från vänster; jag,carro och rebecca
på golvet; frida

stressigt?

förlåt för att jag inte har bloggat på typ två veckor.. men det har varit så mycket en tid här nu... jag lovar att jag ska börja igen och det ska faktist bli roligt, ett tag där hade jag nästan tröttnat lite, jo jag vet jag har inte haft blogg särskilt länge menmen.. nu känns det bra..

igår var jag, empis och mamma ute och gick, vi gick fram och tillbaka till plantagen och det var skönt... när vi gick hem igen svängde vi förbi på handlar´n och där köpte jag en benandjerrys, alltså herregud va dyra dom är.. men så himla goda.. och den slängde jag i mig utan problem till ett bra avsnitt av oskyldigt dömd..

alltså ni kommer inte tro mig, men vet ni vad jag ska göra imorgon? jag ska in och titta på idol med rebecca, det ska bli sjukt jätteroligt.. båda vi tycker om johan så vi har massa planer.. men det var himla svårt att fixa ordning på biljetterna..

jag lovar att slänga in en bild på oss sen :)

loooove!

det är bevisat...

.. jag klarar mig inte utan er..


             josefine och caroline                            rebecca, josefine och caroline

fullt upp..

hej bloggen..
förlåt för dålig uppdatering men så här har min vecka sett ut/kommer att se ut..

MÅNDAG: FYSIKPROV, FIKAT MED AMANDA OCH REBECCA OCH PLUGGAT
TISDAG: SPANSKALÄXA OCH PLUGGA
ONSDAG: HEMKUNSKAPSLÄXA OCH PLUGGA
TORSDAG: SPANSKALÄXA OCH PLUGGA
FREDAG: MUSIKLÄXA, INLÄMNING AV SO OCH MATTEPROV..
LÖRDAG OCH SÖNDAG: ZONLÄGER I ENKÖPING

kommer inte hinna blogga denna vecka...

p.s har sovmorgon imorgon så jag och rebecca ska äta frulle på mcdonalds och hälsa på våra f.d. kollegor..

PUSS <33

shoppat

hejsan ..
idag har jag varit i stockholm med mami och shoppat, jag tror nog aldrig att jag har fått så mycket påsar....folk tittade på oss som om att vi var idioter, tänk om blickar ändå kunde döda... menmen, idag hade jag tänkt att jag skulle plugga fysik men det blev dock inte så, så jag ska nog plugga lite nu, men usch vad jag hatar fysik.. senare ikväll ska jag nog träffa rebecca och fredrik en liten stund, roligtroligt!  men det här är det som bland annat handlades av mig;

skinnstövlar, DinSko, 799:-                 väst, Reddevil, 1999:-                   uggs, DinSko, 299:-


förresten måste berätta en sak, imorgon är det lagfest, jag längtar sååå... på dagen ska vi till Väsby och ha fem-kamp på något ställe som är ungefär som "funtown" och sen ska vi till KC och äta middag därefter åker vi till någon lokal och sen drar dom som är 18+ till KC
men jag är då tvungen att åka hem..

det var allt från mig, puss!

I can't live without you..

good luck

min storesyster har precis skaffat blogg, besök gärna henne eranemelie.blogg.se

puss <33


1/10

usch, jag blir på så dåligt humör, när jag ser vädret... det var ju nyss sommar.. åh vad jag saknar sommarlovet, jag skulle göra vad som helst för att allt skulle bli som innan sommaren..
idag hade jag tänkt plugga men icke sa nicke, jag blev "tvingad" med till väsby för att emelie skulle shoppa inför ikväll, hon ska på krogen.. så vanligt åker jag inte tomhänt, så det blev nått idag som alltid..


längst till vänster: nivea eye remover, Kicks, 50:-
i mitten: svarta hårnålar, HM, 19,50:-
till höger: lumene, återfuktningskräm med färg, passar alla hudtyper, Kicks, 110:-
närmast i mitten: armband, HM, 59,50:-


vi gick förbi DinSko och gissa vad jag hittade? jaa, UGGS.. vissa gillar dom mer än andra och jag är ett fan! dom är skitsnygg och assköna. jag hade ett par förra vintern men sulan blev så sliten att jag vill ha ett par nya.. jag ska köpa ett par nästa gång jag är på DinSko..


nu ska jag ut och gå med rebecca och ella, vi hörs senare ikväll, pussar


30/9

tjenare bloggen :)
hoppas att ni mår bra, för det gör jag, iaf när jag får shoppa!!
jag vet inte, men när jag shoppar får jag som en extra energikick, jag älskar kläder..
igår var jag med rebecca i stan för att söka efter en canada goose väst, som jag lovat mig själv.. väl inne går vi till nk och när vi kommer dit, är den svarta xxs slut, självklart! och den fanns såklart inte i någon annan färg heller.. suck!
vi fortsätter mot gina tricot, i hopp att hitta något, jag kan ju inte åka hem tomhänt...
jag hittade två tröjor, vanliga men söta.. efter det var vi tvungna att dra oss hem för rebecca hade en träning att passa..

när jag kom hem, så såg jag på idol, och efter det Desperate Housewivies, sjukt bra avsnitt! förresten är det någon som vet när Prison Break börjar igen? längtar galet mycket..


sweater, svart från Gina, 199:-


cardigan, chokladbrun från Gina, 199:-

det var allt från mig, puss!


RSS 2.0